Compania

 

S.C. ABSOLUT S.R.L. este o societate românească cu capital integral privat, fondată în anul 2000, societate care, datorită unei politici avansate în domeniul managementului vânzărilor şi al calităţii, se numără printre puţinele firme acreditate de către “Imprimeria Naţională să tipărească formulare cu regim special.

 

Compania a reuşit să aducă pe piaţa românească o tehnologie de înaltă performanţă (utilaje de ultimă generaţie, de tiraj mare) în serviciile de tipărire a formularelor de birou şi a documentelor cu regim special conform celor mai noi standarde de calitate în acest domeniu.

Datorită implementării unei politici de dezvoltare continuă în teritoriu (ajungând, la ora actuală, la un număr de 112 salariaţi şi un parc auto de 22 autovehicule) avem posibilitatea organizatorică de a deservi clienţii noştri (inclusiv punctele lor de lucru) in cel mai scurt timp la nivel national.

Suntem convinşi că o relaţie bună de afaceri e bazată pe respect şi încredere reciprocă. În evaluările noastre pornim de la credinţa în calitatea relaţiilor umane. Clienţii noştri sunt trataţi cu respect şi profesionalism, astfel încât, aceştia sunt întotdeauna bine primiţi şi serviţi la ABSOLUT.

Politica de confidentialitate